Какво е Off-page оптимизация ?

Off-page оптимизация е всичко , което не виждате на вашата интернет страница. Много от техниките за off-page оптимизация имат лоша репутация, поради начина , по който компаниите създават линкове към своята страница. Причина затова е, че много търсещи машини определят ранга на интернет страниците спрямо линковете, които водят към тях, което кара много хора да създават спам линкове. Затова търсещите машини промениха своя алгоритъм и оценяват линковете към страница по тяхната релевантност и тежест.

Главните off-page инструменти са :

– Линкове

– Споделяне на съдържание

– Собствен блог

– Регистриране в директории

За да разберете тези инструменти ще обясним всички по-отделно :

Линкове : Създаването на линкове е от решаващо значение, но трябва да се направи качествено и професионално. Някои компании  създават линк мрежата си правилно други не. Ние може да ви осигурим правилното изграждане на вашата мрежа от връзки.

Споделяне на съдържание : Има много ползи от споделяне на съдържание в социални директории и сайтове. На първо място създава полезно съдържание за вашите потенциални клиенти, като ги информира за вашите стоки и услуги. Вие избирате какво съдържание да споделите, за да може да спечелите таргетирани потребители, които имат интерес от предлаганите от вас стоки и услуги.

Собствен блог: Собственият блог ще ви помогне , за създаване на нови и актуално съдържание на вашата интернет страница. Чрез вашия блог ви може да създадете връзка с вашите клиенти и да ги информирате за най-актуалното от вашата фирма.

Регистриране в директории: Имам много бизнес директории, които се използват ежедневно. Регистриране в тези категории ви предоставят още една възможност за привличане на бъдещи клиенти, това е възможност да подобрите вашата мрежа от линкове.

Нашите услуги : Ние имаме набор от техники, които използваме, за да осигурим правилните и качествените линкове към вашата интернет страница. Ние може да създадем качествени и релевантни на вашето съдържание блог статии. Може да създадем анализ на вашата мрежа от линкове и кои са най-ефективните думи за вашата интернет страница. Ние предлагаме различни пакети за вашата SEO оптимизация, които да осигурят актуалността и развитието на вашата онлайн визия.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *