ORM

Напишете в гугъл името на вашата компания или на някои  от вашите директори.

Какво намирате ?

Не позволявайте негативните коментари да влияят на вашата бизнес репутация.

Не е необходимо много, за да бъде срината вашата онлайн репутация. Много от интернет страниците , които публикуват негативна информация за вашата фирма дори не проверяват достоверността на информацията.

Нашите услуги в сферата на управление на онлайн репутацията , се грижат са предотвратяване на негативните отзиви за вас.

Потенциалните ви клиенти проверяват вашата интернет страница и вашата репутация, резултат от лошата онлайн репутация може да бъде намаляването на вашите продажби.

Нашата фирма предлага услуги за да ви предпази от недоброжелатели в интернет.

– Загрижени ли сте какво казват вашите клиенти за вас ?

– Вашите бивши служители ?

– Вашата конкуренция ?

Информацията стига бързо до хората чрез интернет.

– Следите ли какви са коментарите за вашия бранд ?

– Как тези коментари се отразяват върху мнението на хората за вашата компания ?

Хората използват интернет, за да направят избор за своите действия. Множеството пазарува offline, но прави изборът online, проверявайки мнения за вашата фирма в интернет. С наличието на много сайтове и блогове информацията може бързо да бъде намерена от търсещите машини. За бизнес лидерите е важно да следят какво се говори в интернет за тях , дори коментарите да са негативни.

Управление на онлайн репутация :

Успешни организации знаят значението на добрата репутация в интернет. Добрата репутация води до доверие, респект и увеличаване на продажбите, което влияе върху вашето развитие. Негативната репутация може да доведе до спад в продажбите и загуба на потребителското доверие.

Във времена на слухове и интриги лошите новини се разпространяват бързо. Лошите новини стигат по-бързо до потребители и могат да развалят репутацията , която сте градили с години.

Неверните съобщения могат да повлияят върху преценка и решенията за покупка на вашите клиенти. Бившите служите и недробожелатели лесно могат да наложат мнението си в интернет пространството. Вашите конкуренти също могат да навредят на вашата онлайн репутация , за да мога да вземат по-голям пазарен дял. Интернет страници , които публикуват такава информация се индексират от търсещите машини и могат разрушат вашата репутация.

Защита на вашата репутация :

Ние може да следим тенденции спрямо вашата онлайн репутация и да реагираме адекватно към недоброжелателните атаки.

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *