PPC компании

Ние предлагаме различни видове “pay per click” решения за вашия бизнес. Тези кампaнии могат да ви помогнат да привлечете правилните потребители към вашата интернет страница. Ние ще направим анализ на подходящите за вас ключови думи и ще оптимизираме вашата кампания, за да получите максимални ползи за определения от вас бюджет.

Какво е PPC маркетинг ?

Pay per click може да се преведе в буквален смисъл, Вие плащате само за получена полза(клик). Това ви позволява да контролирате своя бюджет , да го увеличите и намалите спрямо получените резултати или спецификата на вашия бизнес. Повечето търсещи машини предлагат собствени платформи за създаване и управление на PPC кампании.

Какви са ползите ?

PPC кампании дават реални резултати на момента , но това не са единствени ползи. Вие може да създадете кампании за всеки ден , които да водят таргетиран трафик към вашата фирмена интернет страница. Това са кампаниите, които има най-бърза възвращаемост от инвестициите. Може да променяте ключовите думи, когато желаете , както и да спирате и пускате вашата кампания , както прецените , за да извлечете максималното от вашия бюджет и маркетингови цели. PPC дават страхотна възможност да изградите бързо онлайн бранд визия, както и да се появявате на челните позиции за желаните от вас ключови думи.

Какво е “Affiliate marketing” ?

Affiliate marketing е успешен начин да печелите и да популяризирате вашата страница , като  взаимодействате със страници подобни на вашата. В повечето случаи ви плащате само на генерирано действие от потребител. Тази форма на маркетинг може да бъде основна роля при увеличаване на вашия трафик и полезен SEO инструмент за вашата интернет страница.

Ние предлагаме изграждане и управление на PPC кампнии в мрежите на Google Adwords(сертифициран партньор на програмата) и Facebook.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *